2015. december 8., kedd

Templom Mód

A Templom Mód bekapcsolásával minden név mellett a "Családfa" és a "Család" Nézetben egy ikon lesz látható, amely a templomi szertartások állapotát jelzi az adott személy számára. A Templom Mód kikapcsolásával ezek az ikonok nem fognak látszani.

Hogyan érheted el: 
A Templom Módot be és kikapcsolhatod a "FamilySearch" menübe belépve és kiválasztva a "Szertartás Foglalási és Nyomon Követő Rendszer"-t. Ezután kattints a "Templom Ikonok Megjelenítése" gombra a Templom Mód bekapcsolásához. A kikapcsoláshoz lépj be ugyanarra a képernyőre, és  kattints a "Templom Ikonok Elrejtése" gombra.


A Templom Módot bekapcsolva a nevek mellett a következő háromféle ikon egyikét fogod látni:

A templom ikon egy zöld nyíllal azt jelzi, hogy a helyi feljegyzéseid szerint legalább egy szertartás elvégzésére még szükség van.

 A templom ikon egy sárga figyelmeztető jellel azt jelzi, hogy nincs szükség szertartásokra, de legalább egy szertartás még folyamatban van.

 A templom ikon egy kék "pipával" azt jelzi, hogy minden szertartás elkészült.

Légy tudatában annak, hogy ezen ikonok a helyi feljegyzéseid információin alapulnak, és nem a hivatalos templom bejegyzésekéin. Ha a feljegyzéseid naprakészek a templomi feljegyzésekkel, akkor mutatják ezek az ikonok a helyes állapotot. Ezen ikonok helyességének ellenőrzéshez hozzá kell kapcsolnod minden egyes személyt a neki megfelelő személyhez a FamilySearch-ön, és meggyőződnöd róla, hogy a feljegyzéseid összhangban vannak a FamilySearch-ön keresztül elérhető hivatalos templomi feljegyzésekkel.

Függetlenül attól, hogy melyik ikon jelenik meg, ha rákattintasz az ikonra, az hozzádja az adott feljegyzést a "Szertartások Foglalása/Kötegek Létrehozása" képernyő listájához, ahol ellenőrizheted a hivatalos szertartásokat. Ha  hiányoznak szertartások a hivatalos templomi feljegyzésekről, akkor lefoglalhatod őket.


Lásd még:

Szertartás Foglalási és Nyomon Követő Rendszer áttekintése

Szertartások Foglalása/Kötegek Létrehozása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése